LPG Zwitserland

LPG tanken Zwitserland: Sion

LPG tanken Zwitserland: Sion

Station Service Agip
Route l’Aéroport
1950 Sion
Zwitserland

GPS coördinaten LPG tankstation Zwitserland:

breedtegraad: 46.2224336
lengtegraad: 7.3471239


De LPG Prijzen in Zwitserland zijn momenteel vergelijkbaar met of iets duurder dan de prijzen van LPG in Nederland. Over het algemeen zijn de LPG prijzen in Frankrijk lager dan in Zwitserland, dus als u langs de grens met Frankrijk rijdt, is het wellicht verstandig even aan de Franse kant van de grens te tanken.

Verloopnippels Zwitserland

In Zwitserland gebruikt men het Italiaanse vulsysteem en de schroefkoppeling. Indien uw LPG installatie is voorzien van een schroefaansluiting dan heeft alleen bij het Italiaanse vulsysteem een verloopnippel nodig: de Italië nippel.

Heeft u een bajonetaansluiting dan heeft u afhankelijk van het gebruikte vulsysteem een Italië verloopnippel nodig of de Europa nippel. Wij adviseren u zelf de benodigde Verloopnippels in uw auto mee te nemen als u naar het buitenland gaat met uw auto.

Wij adviseren u ook om altijd te zorgen voor een gevulde benzinetank. Zorg er ook voor dat u voordat u op vakantie gaat eerst minimaal 50 kilometer op benzine heeft gereden om te controleren of er geen mankementen zijn zoals bijvoorbeeld lekkage aan de brandstofslang.

Verplichte Veiligheidsaccessoires Zwitserland

U bent in Zwitserland verplicht een gevarendriehoek in uw auto te hebben. Een brandblusser, verbandtrommel, reservelampen en veiligheidsvest zijn in Zwitserland niet verplicht, maar worden wel aanbevolen om bij u te hebben in de auto.

Gegevens LPG tankstations Zwitserland

Wij doen graag een beroep op u om de gegevens van LPG stations actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht en/of zijn adresgegevens volgens u niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en u helpt er andere LPG autorijders mee!

 

© LPGgids.com – LPG | LPG stationsLPG tanken Zwitserland – Sion

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: