LPG Zweden

LPG tanken Zweden: Nyköping

LPG tanken Zweden: Nyköping

Gasolmacken
Spelhagsvägen 6
Nyköping

breedtegraad: 58.7439
lengtegraad: 17.00871Verloopnippel LPG tanken Zweden

In Zweden gebruikt men het Italiaanse vulsysteem. Ongeacht of uw gasinstallatie over een schroefaansluiting of bajonetaansluiting beschikt, heeft u dus de Italiaanse verloopnippel nodig om LPG te kunnen tanken in Zweden.

Wij adviseren u zelf de Italiaanse verloopnippel mee te nemen. Wel plaatsen wij hierbij de kanttekening dat het in Zweden wettelijk verboden is om uw eigen verloopnippels te gebruiken. Gebruikt u dus liever de verloopnippel van het LPG Tankstation en vraag zeker altijd eerst toestemming aan de pomphouder om uw eigen verloopnippel te gebruiken.

Veel LPG tankstations in Zweden liggen wat afgelegen. Wij adviseren u dan ook om altijd te zorgen voor een gevulde benzinetank. Zorg er ook voor dat u voordat u op vakantie gaat eerst minimaal 50 kilometer op benzine heeft gereden om te controleren of er geen mankementen zijn zoals bijvoorbeeld lekkage aan de brandstofslang.

Veiligheidsaccessoires Zweden

U bent in Zweden verplicht een gevarendriehoek in uw auto te hebben. Een brandblusser, verbandtrommel, reservelampen en veiligheidsvest zijn in Zweden niet verplicht, maar worden wel aanbevolen om bij u te hebben in de auto.

Gegevens LPG tankstations Zweden

Wij doen graag een beroep op u om de gegevens van LPG stations actueel te houden. Ontbreken er LPGstations in onze overzicht en/of zijn adresgegevens volgens u niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en u helpt er andere LPG autorijders mee!

 

© LPGgids.com – LPG | LPG tanken Zweden – Nyköping

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken:

Tip van de Redactie