LPG Verenigd Koninkrijk

LPG tanken Verenigd Koninkrijk: LPG Station Yeadon


Je kunt in Yeadon, Verenigd Koninkrijk LPG tanken bij LPG station:
Wm Morrison Supermarkets
Milton Terrace 1
LS19 Yeadon
Verenigd Koninkrijk / UK


GPS coördinaten LPG tankstation Wm Morrison Supermarkets in Yeadon, UK

Breedtegraad: 53.858713
Lengtegraad: -1.684175

Verloopnippel LPG Verenigd Koninkrijk (UK)

In het Verenigd Koninkrijk gebruikt men zowel de bajonetaansluiting als de schroefkoppeling. Wij adviseren om altijd je eigen LPG verloopnippels mee te nemen. Zorg ook dat je een Euronozzle / Euro Adapter bij je hebt. Meer en meer LPG stations gebruiken de Euronozzle. Dit autogas vulsysteem is jaren geleden al in het leven geroepen om de wirwar aan LPG vulaansluitingen terug te dringen. Overal in Europa kom je dan ook je steeds meer de Euronozzle / Euro Adapter tegen.

Gegevens LPG stations Verenigd Koninkrijk

Wij doen graag een beroep op jou als LPG rijder om informatie over de LPG stations in Europa actueel te houden. Ontbreken er LPG tankstations in onze overzicht van LPG stations in het Verenigd Koninkrijk en/of zijn adresgegevens niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG rijders mee!
+++

© LPGgids.com – LPG Stations Europa – LPG tanken Verenigd Koninkrijk: LPG Station Yeadon

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken:

Tip van de Redactie