LPG Noorwegen LPG stations

LPG tanken Noorwegen: Kristiansand


Je kunt in Kristiansand, Noorwegen LPG tanken bij LPG station:
Shell Vige
Havneveien 1
4610 Kristiansand
Vest-Agder, Noorwegen


LPG wordt in Noorwegen met name LPG genoemd.

GPS coördinaten LPG tankstation Noorwegen: Kristiansand

Breedtegraad: 58.143805
Lengtegraad: 7.994845

Verloopnippel LPG Noorwegen

In Noorwegen gebruiken ze zowel het Italiaanse vulsysteem als de bajonetaansluiting. Wil je LPG kunnen tanken met het Italiaanse vulsysteem, dan heb je zowel bij de bajonetaansluiting als de schroefaansluiting dus de Italiaanse verloopnippel nodig. Wil je tanken bij een LPG Station die gebruik maakt van een bajonetaansluiting dan heb je alleen met een schroefaansluiting (op je eigen LPG installatie) dus een bajonet adapter nodig. Wij adviseren je om altijd je eigen verloopnippels mee te nemen als je naar het buitenland gaat met de auto.

Gegevens LPG tankstations Noorwegen

Wij doen graag een beroep op je om de gegevens van LPG stations actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht en/of zijn adresgegevens niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG rijders mee!
[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]

Tip van LPGgids.com:

Als je wilt tanken met korting, is de kortingspas van United Consumers een aanrader. Je kunt dan bij 600 tankstations door heel Nederland tanken met korting. Er zitten tankstations van alle grote merken zoals Shell, BP, Esso, Total en Avia bij.
En het mooiste van alles, het is gratis!

Meer informatie over de gratis kortingspas voor tanken >>
[/box]

© LPGgids.com – LPG Stations EuropaLPG Stations Noorwegen – Kristiansand

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: