LPG Luxemburg

LPG tanken Luxemburg: Capellen

LPG tanken Luxemburg: Capellen

BP Capellen
Aire de Capellen – A6/E25
Capellen
Luxemburg
 GPS coördinaten LPG station Luxemburg:

Breedtegraad: 49.63574
Lengtegraad: 5.970

Verloopnippels Luxemburg

In Luxemburg gebruikt men net zoals in Nederland het schroefkoppelingssysteem. Als je een schroefsluiting hebt op je LPG installatie, dan heb je om LPG te kunnen tanken in Luxemburg dus geen verloopnippel nodig. Is je gasinstallatie voorzien van een bajonetaansluiting dan heb je wel een verloopnippel nodig om LPG te kunnen tanken in Luxemburg. In dit geval de europa-nippel. Wij adviseren je altijd de verschillende verloopnippels bij je te hebben als je naar het buitenland gaat met de auto.

Wij adviseren je ook om altijd te zorgen voor een gevulde benzinetank. Zorg er ook voor dat je voordat je op vakantie gaat eerst minimaal 50 kilometer op benzine heeft gereden om te controleren of er geen mankementen zijn zoals bijvoorbeeld lekkage aan de brandstofslang.

Gegevens LPG tankstations Luxemburg

Wij doen graag een beroep op je om de gegevens van LPG stations actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht en/of zijn adresgegevens volgens jou niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG autorijders mee!

 

 
© LPGgids.com – LPG | LPG stationsLPG tanken Luxemburg – Capellen

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken:

Tip van de Redactie