LPG Ierland

LPG tanken Ierland: Dublin

LPG tanken Ierland: Dublin

Je kunt in Dublin, Ierland LPG tanken bij LPG station:
VV-Tech LPG Limited
N7, Exit 5 (Black Church Inn)
Dublin
Ierland


GPS coördinaten LPG tankstation VV-Tech LPG Limited in Dublin, Ierland

Breedtegraad: 53.34807
Lengtegraad: -6.248274

Verloopnippel LPG Ierland

In Ierland gebruikt men de schroefkoppeling. Wil je LPG kunnen tanken, dan heb je alleen als je een bajonetaansluiting op je LPG installatie hebt zitten (vaak de wat oudere LPG installaties) dus de Europese verloopnippel nodig. Beschikt je LPG installatie over een schroefaansluiting, dan heb je in principe dus geen verloopnippel nodig. Wij adviseren om altijd je eigen verloopnippels mee te nemen. Wij adviseren je ongeacht de reisbestemming om altijd je eigen verloopnippels mee te nemen als je naar het buitenland gaat met de auto. Zorg ook dat je een Euronozzle / Euro Adapter bij je hebt. Meer en meer LPG stations gebruiken de Euronozzle. Dit autogas vulsysteem is jaren geleden al in het leven geroepen om de wirwar aan LPG vulaansluitingen terug te dringen. Overal in Europa kom je dan ook je steeds meer de Euronozzle / Euro Adapter tegen.

Gegevens LPG tankstations Ierland

Wij doen graag een beroep op jou als LPG rijder om informatie over de LPG stations in Europa actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht van LPG tankstations in Ierland en/of zijn adresgegevens niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG rijders mee!
[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]

Tip van LPGgids.com:

Als je wilt tanken met korting, is de kortingspas van United Consumers een aanrader. Je kunt dan bij 600 tankstations door heel Nederland tanken met korting. Er zitten tankstations van alle grote merken zoals Shell, BP, Esso, Total en Avia bij.
En het mooiste van alles, het is gratis!

Meer informatie over de gratis kortingspas voor tanken >>
[/box]

© LPGgids.com – LPG Stations Europa – LPG tanken Ierland: Dublin

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: