LPG Bosnie en Herzegovina

LPG tanken Bosnie en Herzegovina: Zenica

LPG tanken Bosnie en Herzegovina: Zenica
 
Je kunt in Zenica, Bosnië en Herzegovina LPG tanken bij LPG station:
Petrol BS Zenica Crkvice
Crkvice Bb
72000 Zenica
Bosnia en HerzegovinaGPS coördinaten LPG tankstation Petrol BS Zenica Crkvice in Zenica

Breedtegraad: 44.197775
Lengtegraad: 17.912351

Verloopnippel LPG Bosnie en Herzegovina

In Bosnie en Herzegovina gebruikt men het Italiaanse vulsysteem. Wil je LPG kunnen tanken, dan heb je zowel bij de bajonetaansluiting als de schroefaansluiting dus de Italiaanse verloopnippel nodig. Bij de LPG stations in Bosnië en Herzegovina zijn niet altijd de juiste verloopnippels om LPG te tanken voorhanden. Neem dus zeker je eigen verloopnippels mee. Wij adviseren je ongeacht de reisbestemming om altijd je eigen verloopnippels mee te nemen als je naar het buitenland gaat met de auto.

Gegevens LPG tankstations Bosnië en Herzegovina

Wij doen graag een beroep op jou als LPG rijder om informatie over de LPG stations in Europa actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht van LPG tankstations in Bosnië en Herzegovina en/of zijn adresgegevens niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG rijders mee!

© LPGgids.com – LPG Stations Europa – LPG tanken Bosnie en Herzegovina: Zenica

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: