LPG Belgie LPG stations

LPG tanken België: Ternat


Je kunt in Ternat, België LPG tanken bij LPG station:
Texaco
Assesteenweg 250
1742 Ternat
België


LPG wordt in België LPG of Autogas genoemd of GPL (franstalige deel van België).

GPS coördinaten LPG tankstation België: Ternat

Breedtegraad: 50.875258
Lengtegraad: 4.163496

LPG Verloopnippels België

In België wordt net zoals in Nederland gebruikt gemaakt van de schroefaansluiting. Alleen als je een LPG installatie hebt met een bajonetaansluiting heb je dus een verloopnippel nodig om Autogas te kunnen tanken in België. In dit geval de Europa nippel. Wij adviseren je om je eigen verloopnippels mee te nemen als je naar België (of andere landen) gaat.

Verplichte veiligheidsaccessoires België

Je bent in België verplicht een gevarendriehoek en veiligheidsvest in je auto te hebben. Een brandblusser, verbandtrommel en reservelampen zijn niet verplicht in België, maar wel erg verstandig om bij je te hebben in de auto.

Verboden voor auto’s met LPG installatie

In België komt het regelmatig voor dat het bij een overdekte parkeergarage niet is toegestaan een auto met LPG installatie te parkeren. Het maakt daarbij niet uit of er wel of niet Autogas in de gastank zit. Bij de ingang van een overdekte parkeergarage staat dan een bord met dit verbod.

Gegevens LPG tankstations België

Wij doen graag een beroep op je om de gegevens van LPG stations actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht en/of zijn adresgegevens niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG rijders mee!
[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]

Tip van LPGgids.com:

Als je wilt tanken met korting, is de kortingspas van United Consumers een aanrader. Je kunt dan bij 600 tankstations door heel Nederland tanken met korting. Er zitten tankstations van alle grote merken zoals Shell, BP, Esso, Total en Avia bij.
En het mooiste van alles, het is gratis!

Meer informatie over de gratis kortingspas voor tanken >>
[/box]

© LPGgids.com – LPG stations EuropaLPG stations België – Ternat

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: