LPG Belgie

LPG tanken België: Jabbeke 2

Je kunt in Jabbeke, België LPG tanken bij LPG station:
Totalfina
Autosnelweg E40 Oostende Brussel
8490 Jabbeke
België

LPG wordt in België LPG of Autogas genoemd of GPL (franstalige deel van België).

GPS coördinaten LPG tankstation België: Jabbeke

Breedtegraad: 51.182.439
Lengtegraad: 309.237

LPG Verloopnippels België

In België wordt net zoals in Nederland gebruikt gemaakt van de schroefaansluiting. Alleen als je een LPG installatie hebt met een bajonetaansluiting heb je dus een verloopnippel nodig om Autogas te kunnen tanken in België. In dit geval de Europa nippel. Wij adviseren je om je eigen verloopnippels mee te nemen als je naar België (of andere landen) gaat.

Verplichte veiligheidsaccessoires België

Je bent in België verplicht een gevarendriehoek en veiligheidsvest in je auto te hebben. Een brandblusser, verbandtrommel en reservelampen zijn niet verplicht in België, maar wel erg verstandig om bij je te hebben in de auto.

Verboden voor auto’s met LPG installatie

In België komt het regelmatig voor dat het bij een overdekte parkeergarage niet is toegestaan een auto met LPG installatie te parkeren. Het maakt daarbij niet uit of er wel of niet Autogas in de gastank zit. Bij de ingang van een overdekte parkeergarage staat dan een bord met dit verbod.

Gegevens LPG tankstations België

Wij doen graag een beroep op je om de gegevens van LPG stations actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht en/of zijn adresgegevens niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG rijders mee!

© LPGgids.com – LPG | LPG stations EuropaLPG stations België – Jabbeke

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: