Baden-Wuerttemberg

LPG Station Murg

Je kunt in Murg Duitsland LPG tanken bij LPG station:
AVIA Station Deiss
Hauptstraße 17
79730 Murg
Baden-Wuerttemberg, DuitslandGPS coördinaten LPG tankstation Duitsland: Murg

Breedtegraad: 47.554427
Lengtegraad: 8.015666

LPG tanken Duitsland

In Duitsland wordt Autogas/LPG zowel Autogas als Flüssiggas genoemd. Bij veel LPG stations mag je niet zelf tanken, maar wordt dit voor je gedaan door de pompbediende van het tankstation. Steeds vaker mag je bij de tankstations aan de snelwegen wel zelf LPG tanken.

LPG rijden populair in Duitsland

In Duitsland is rijden op LPG heel populair. Er verschijnen in heel Duitsland dan ook steeds meer tankstations waar je LPG kunt tanken. De LPG tankstations aan met name de snelwegen worden goed aangegeven via borden langs de snelweg. Het is normaal gesproken dus geen enkel probleem om een LPG tankstation te vinden.

Verloopnippels LPG Duitsland

In Duitsland wordt net zoals in Nederland gebruikt gemaakt van de schroefaansluiting. Alleen als je auto een LPG installatie heeft met bajonetaansluiting, heb je dus een nodig om LPG te kunnen tanken bij een LPG Tankstation in Duitsland. In dit geval de Europa-nippel. Wij adviseren je om zelf de benodigde verloopnippels mee te nemen als je naar het buitenland gaat met de auto.

Gegevens LPG tankstations Duitsland

Wij doen graag een beroep op je om de gegevens van LPG stations actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht en/of zijn adresgegevens niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG rijders mee!
+++

© LPGgids.com – LPG stations EuropaLPG stations Duitsland – LPG Station Murg, Baden-Wuerttemberg

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: