Nordrhein-Westfalen

LPG Station Bad Honnef – Duitsland

Je kunt in Bad Honnef Duitsland LPG tanken bij LPG station:
bft Tankstelle Agnieszka Bennemann
Himberger Straße 48
53604 Bad Honnef
Nordrhein-Westfalen, DuitslandGPS coördinaten LPG Station Duitsland: Bad Honnef

Breedtegraad: 50.65166
Lengtegraad: 7.30244

Autogas in Duitsland

In Duitsland wordt Autogas/LPG zowel Autogas als Flüssiggas genoemd. Bij veel LPG tankstations mag je niet zelf je LPG tanken, maar wordt dit voor je gedaan door de pompbediende van het station. Wel mag je bij steeds meer tankstations aan de snelwegen wel zelf LPG tanken.

LPG rijden populair in Duitsland

In Duitsland is rijden op Autogas zeer populair. Er verschijnen in heel Duitsland dan ook steeds meer stations waar je LPG kunt tanken. De LPG Stations aan met name de snelwegen worden goed aangegeven via borden langs de snelweg. Het is dus in principe niet lastig om een LPG tankstation te vinden.

Verloopnippels LPG Duitsland

In Duitsland wordt net zoals in Nederland gebruikt gemaakt van de schroefaansluiting. Alleen als je auto een LPG installatie heeft met bajonetaansluiting, heb je dus een nodig om LPG te kunnen tanken bij een LPG station in Duitsland. In dit geval de Europa-nippel. Wij adviseren je om zelf de benodigde verloopnippels mee te nemen als je naar het buitenland gaat met de auto.

Gegevens LPG tankstations Duitsland

Wij doen graag een beroep op je om de gegevens van LPG stations actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht en/of zijn adresgegevens niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG rijders mee!
+++

© LPGgids.com – LPG stations EuropaLPG stations Duitsland: LPG Station Bad Honnef – Nordrhein-Westfalen, Duitsland

Handig Onderweg:

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken:

Tip van de Redactie