LPG Ierland

foto LPG Ierland Informatie LPG Ierland:
In Ierland is LPG niet erg populair. Je vindt er door heel Ierland slechts een kleine 60 LPG Stations. De prijs per liter LPG ligt normaliter boven de prijzen in Nederland (en helemaal) in België.
 
In Ierland gebruikt men overwegend de schroefkoppeling. Wil je LPG kunnen tanken, dan heb je alleen als je een bajonetaansluiting op je LPG installatie hebt zitten dus de Europese verloopnippel nodig. Beschikt je LPG installatie over een schroefaansluiting, dan heb je in principe dus geen verloopnippel nodig. Wij adviseren om altijd je eigen verloopnippels mee te nemen.
 
Wij adviseren je ongeacht de reisbestemming om altijd je eigen verloopnippels mee te nemen als je naar het buitenland gaat met de auto. Zorg ook dat je een Euronozzle / Euro Adapter bij je hebt. Meer en meer LPG stations gebruiken de Euronozzle. Dit autogas vulsysteem is jaren geleden al in het leven geroepen om de wirwar aan LPG vulaansluitingen terug te dringen. Overal in Europa heb je dan ook steeds meer deze Euronozzle nodig.


Overzicht LPG Stations Ierland

(op alfabetische volgorde van plaatsnaam)
Klik op de betreffende plaatsnaam en je komt op de pagina met de gegevens van het LPG Station, inclusief de GPS coördinaten.

Ardee

Bagnalstown

Ballinagh

Ballyhaunis

Ballyvolane

Bantry

Bouladuff

Boyle

Bray

Buncrana

Carrigtwohill

Castlebar

Castletroy

Claregalway

Clonmel

Coldwinters

Cork

Cork

Drogheda

Drogheda

Dromgoolestown

Dublin

Dublin

Dundalk

Edgeworthstown

Enniscorthy

Finglas

Foxford

Gorey

Kilcullen

Kilkenny

Killarney

Killbeggan

Killybegs

Lisnagry

Loughrea

Mallow

Monaghan

Mullingar

Naas

Navan

Newbridge

Oranmore

Patricks Well

Portlaoise

Roscommon

Roscommon

Speenogue

Stonepark

Tallaght

Tralee

Tullamore

Tullow

Waterford

Wexford

 
 
© LPGgids.com

LPGgids.com biedt je onafhankelijke informatie over LPG, LPG rijden, LPG installaties en overzichten van de LPG stations in Europa.

        Onafhankelijk
        Deskundig
        Vertrouwd

Onze lezers beoordelen LPGgids.com gemiddeld met een 8,6.

LPG Stations Europa

Wij zijn op dit moment druk bezig met deze website. Elke week vind je hier meer LPG Stations. Onderstaande landen zijn al compleet. Van deze landen vind je uitgebreide overzichten, adressen en GPS locaties van de Tankstations waar je terecht kunt om LPG te tanken: