Home > LPG Spanje > LPG tanken Spanje: Alicante

LPG tanken Spanje: Alicante


Je kunt in Alicante, Spanje LPG tanken bij LPG station:
Repsol
Av de Elche 166
Alicante
Spanje


GPS coördinaten LPG tankstation Spanje: Alicante

Breedtegraad: 38.304085
Lengtegraad: -0.519344

LPG Verloopnippel Spanje

In Spanje gebruikt men net zoals in Nederland het quick nozzle systeem. Ook gebruikt men steeds vaker de nieuwe Euronozzle. Als je een schroefsluiting hebt op je LPG installatie, dan heb je voor Spanje dus de bajonet verloopnippel of de Euronozzle nodig. Heeft u een bajonetaansluiting, dan heeft u geen verloopnippel nodig om Autogas / LPG te kunnen tanken in Spanje. Wij adviseren je altijd je eigen verloopnippels mee te nemen. Aangezien Spanje meer en meer overstapt op de Euronozzle adviseren wij je ook deze verloopnippel mee te nemen.

Verplichte veiligheidsaccessoires Spanje

Je bent in Spanje verplicht een gevarendriehoek (als alarmlichten niet functioneren), veiligheidsvest en reservelampen in je auto te hebben. Een brandblusser en verbandtrommel zijn niet verplicht, maar worden wel aanbevolen om bij je te hebben in de auto.

Gegevens LPG tankstations Spanje

Wij doen graag een beroep op je om de gegevens van LPG stations actueel te houden. Ontbreken er LPG stations in onze overzicht en/of zijn adresgegevens niet helemaal correct, stuur ons dan gerust een berichtje met aanvullende gegevens. Wij waarderen het zeer en je helpt er andere LPG rijders mee!

© LPGgids.com – LPG stations EuropaLPG stations Spanje – Alicante